Bekende baby’s op komst 2008

Het jaar zit erop! Dank jullie voor het insturen van de honderden reacties om deze lijst actueel te houden!

achterstallig 2007/2008

 1. Henny Vrienten (1948, zanger): zoon Teun of toch Tijn (kan geen betrouwbare bron vinden), broertje van Polle (m), Xander (m), Meke (v) en Melle (m) (via Elza, Lucille en Saar)
 2. Joachim Dejonckheere (1976, Mister Belgium 2001) & Vanessa: 1e kind in november 2007 (via Ellen)
 3. Marcel Maijer (1965, sportpresentator): 2e kind in oktober 2007 (via Hélène)

460 antwoorden op “Bekende baby’s op komst 2008”

 1. En nog een naar bericht:

  AMSTERDAM – Er hangt een donkere wolk boven de boerderij van Jan Ybema (46) uit het programma Boer Zoekt Vrouw. Zijn kersverse vriendin Pauline van Rijsoort (42) heeft een miskraam gekregen.

  Pauline was op één dag na drie maanden zwanger toen ze met haar Jan naar het ziekenhuis in Leeuwarden ging voor een standaard echo. Maar artsen zagen al snel dat het vruchtje na ongeveer zeven weken was gestopt met leven. Dit meldt het weekblad Party. (bron: telegraaf)

 2. Ary Schouwenaar, de ex van Mariska Hulscher, wordt vader. Het kindje zal nog dit jaar geboren worden. Zo meldde De Telegraaf. Ary had al een zoontje uit een eerder huwelijk, de zevenjarige Quint.

 3. Volgens de Telegraaf heeft Marilou le Grand een dochter gekregen. Het meisje heet Liv!!

 4. Free Souffriau heeft een zoon gekregen: Wolf.
  Marilou le Grand heeft een dochter gekregen: Liv.
  Martijn Krabbé heeft een zoon gekregen: Achilles.
  Esther Hart heeft een zoon gekregen: Bas.
  Claudia de Breij heeft een zoon gekregen: Bing Cornelis Bram.

 5. Volgens SBS6 is Nance 3 maanden zwanger en is ze in januari uitgerekend

 6. Nance en haar vriend Pico verwachten in januari 2009 hun 1e kindje.

 7. Nance, ex-presentactrice van Lingo, is in verwachting. Het was voor haar een grote beslissing, omdat zij aan de ziekte van Crown lijdt.

 8. Nance is zwanger. De SBS-presentatrice en haar vriend Pico verwachten in januari hun eerste kind.

 9. En weer twee bekende Nederlanders krijgen een baby: Nance en Jochem Myjer.

  AMSTERDAM – Nance is zwanger. De SBS-presentatrice en haar vriend Pico verwachten in januari hun eerste kind. Dat heeft SBS 6 donderdag bekendgemaakt.
  De 34-jarige blondine is ‘dolblij’ met de zwangerschap. “Pico en ik wilden dit al erg lang en zijn echt ongelooflijk blij en dankbaar dat het nu zover is. Ik weet dat zwanger worden niet zo vanzelfsprekend is als het soms lijkt en ben daarom ook zo ontzettend gelukkig dat dit wonder ons nu is gegeven.” (nu.nl)

  AMSTERDAM – Cabaretier Jochem Myjer (31) is in de zevende hemel. Zijn vriendin, Soulvation-zangeres Marloes Nova, en hij verwachten hun eerste kindje.
  Vanuit een snikheet Griekenland verklapt Jochem: „Mijn grootste wens ooit is uitgekomen. De leraren zullen er niet blij mee zijn, maar er komt nóg een adhd’ertje op deze aarde!”

 10. Jochem Myjer wordt vader
  http://www.telegraaf.nl/prive/1421764/__Jochem_Myjer_wordt_vader__.html?p=3,2

  Cabaretier Jochem Myjer (31) is in de zevende hemel. Zijn vriendin, Soulvation-zangeres Marloes Nova, en hij verwachten hun eerste kindje.

  Vanuit een snikheet Griekenland verklapt Jochem: „Mijn grootste wens ooit is uitgekomen. De leraren zullen er niet blij mee zijn, maar er komt nóg een adhd’ertje op deze aarde!”

  De aanstaande ouders hebben sinds midden 2006 een relatie. Recent vertelde Jochem hierover op deze pagina: „Drie maanden na onze eerste ontmoeting woonden we al samen. Marloes was naar mijn voorstelling gekomen en na afloop hebben we even gekletst. Via via wist ik haar nummer te ontfutselen, maar omdat ik nog maar net uit een relatie was gekomen, deed ik er vervolgens niets mee. Inmiddels had zij gehoord dat ik haar nummer had en stuurde ze een sms. Of ik homo was. En toen wist ik dat zij mijn ware is. Ik houd van haar pittigheid. Zij kan er ook tegen als ik tijdens het schrijven van mijn show niet de gemakkelijkste ben.”

 11. Presentatrice Nance Coolen is zwanger
  http://www.telegraaf.nl/prive/1420429/__Presentatrice_Nance_Coolen_is_zwanger__.html?p=5,2

  De presentatrice en haar vriend Pico verwachten hun eerste kindje.
  Nance, die aan de Ziekte van Crohn lijdt, een ontstekingziekte aan het darmkanaal, is dolblij dat ze een kindje verwacht: “Pico en ik wilden dit zo graag. We zijn dan ook blij dat het eindelijk zover is.”

  Door haar ziekte en de medicijnen die ze daarvoor moet nemen was het niet makkelijk om zwanger te worden. “Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, laat Nance weten. “We zijn dan ook ontzettend gelukkig dat ons dit wonder is gegeven.”

  De baby wordt in januari verwacht.

 12. Jochem Myer (cabaretier) en zijn vriendin Marloes Nova (soulvationzangeres) verwachten in November hun eerste kindje.

 13. AMSTERDAM – Cabaretier Jochem Myjer (31) is in de zevende hemel. Zijn vriendin, Soulvation-zangeres Marloes Nova, en hij verwachten hun eerste kindje.
  De aanstaande ouders hebben sinds midden 2006 een relatie.

 14. Het kindje van Nance (Nancy Coolen) en haar vriend Pico van Sytzama wordt in januari verwacht.

 15. DJ Ruud de Wild wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Aafke Burggraaff verwachten hun baby in februari. De Q Music-dj heeft al een dochter uit een eerder huwelijk, de vijfjarige Toy Travis.

  Zanger Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa hebben maandag een zoon gekregen. Dat heeft het management van de artiest bekendgemaakt. De baby heet Thomas Valentijn Kroes en maakt het uitstekend, evenals zijn moeder.

 16. Ruud de wild word voor de 2de keer vader!

  Zijn vrouw Aafke Burggraaff is zwanger .

  Het is het 1ste kindje samen .

  Ruud heeft namelijk al een dochter Troy Travis Samen met Tatum Dagelet!

  Het kindje word in Februari verwacht !

 17. hoi

  deze kwam ik net tegen

  Ruud de Wild wordt opnieuw vader.

  Ruud de Wild wordt opnieuw vader. Zijn vrouw Aafke Burggraaff, met wie hij eind september trouwde, is uitgerekend in februari. Dat maakte de dj dinsdagochtend bekend in zijn radioshow op Q-Music.

  De 39-jarige De Wild heeft al een dochter uit een eerder huwelijk met Tatum Dagelet, de 5-jarige Toy Travis.

 18. ruud de wild wordt weer vader, in februari uitgerekend is zijn vrouw

 19. Ruud de Wild krijgt zijn tweede kindje in februari volgend jaar. Dat maakte hijzelf bekend. Het kindje wordt een halfzusje/halfbroertje van Toy Pompanelli Travis.

 20. Ellemieke verwacht het kindje van haar vriend Serio Herman, die al twee kinderen heeft uit een eerdere relatie. Maar hoe ze heten…

 21. Ellemieke Vermolen is zwanger. De tv-presentatrice en haar vriend, topkok Sergio Herman, verwachten in januari hun eerste kind. Het paar gaat later dit jaar trouwen.

 22. @ Emma: bij de baby’s op komst van juli staat nog Kurt Rogiers, maar zijn dochtertje Sterre is al geboren in mei.

 23. hoi

  deze kwam ik ook tegen.

  Expeditie Robinson-presentatrice Evi Hanssen en haar echtgenoot, zanger Fred Di Bono, verwachten hun eerste kindje. Het kindje wordt verwacht in januari 2009. Het koppel trouwde in september 2005 en richtte samen ook het productiehuis Bonhanssa op.

 24. hoi ‘

  Deze kwam ik ook nog tegen

  Nick Nuyens weet nog niet waar hij volgend seizoen zal rijden, maar heeft wel groot nieuws. Volgend jaar wordt de Cofidis-renner voor de eerste keer vader. Nuyens en zijn vriendin Evy Van Damme verwachten als alles goed gaat in februari hun eerste kindje.

  “Het is nog pril, maar we zijn allebei in de wolken. Evy stopte een jaar geleden met koersen omdat ze het beu was, maar ook omdat ze steeds meer een uitgesproken kinderwens had. Nu is het eindelijk zover: Evy is zwanger”, meldt Nuyens op zijn website.

 25. Op de website van de telegraaf staat dat Herman den Blijker en zijn vrouw een zoontje hebben gekregen, hij heet Mats

 26. Herman den Blijker is vader geworden. De vrouw van de televisiekok, Jacqueline, beviel vrijdag in Rotterdam van Mats Cornelis Johannes. Voor beiden is het het eerste kind.

 27. Op telegraaf.nl staat dan Manuel Venderbos en zijn vrouw Suzanne over een maand al hun eerste kindje verwachten, ipv in december

 28. Kurt Rogiers is weer vader geworden van een dochtertje Merlijn.

 29. Teletekst meldt dat Rebecca Romeijn (35) in de winter een tweeling verwacht van haar man Jerry O’Connell.

 30. wanneer zijn Renate en Winston nou uitgerekend? Ik zag Renate 1 maand geleden lopen in Amsterdam en toen was ze al echt hoog-hoogzwanger! Leuk stel, dat wordt vast een leuk zoontje.

 31. Chantal Janzen en haar vriend Marco verwachten hun eerste kindje eind januari.

 32. Inderdaad, een 1e kindje voor Chantal Janzen. Het is het brusje van de 3 kinderen die Marco al heeft, maar aangezien Marco uit de publiciteit wil blijven met zijn achternaam, zullen de namen van de halfbroertjes/-zusjes ook wel niet bekend zijn.

 33. En het kindje van Chantal en Marco wordt het halfzusje/-broertje van de drie kinderen (17, 13 en 9) uit Marco’s eerdere huwelijk. Maar ik weet niet hoe ze heten!

 34. Ter aanvulling bij mijn vorige berichtje:

  Chantal Janzen is in verwachting van haar eerste kindje. “Dit overkomt heel veel vrouwen, maar nu besef ik hoe heerlijk het voelt”, vertelt ze zaterdag in De Telegraaf. “Ons kindje komt eind januari.”

  De 29-jarige musicalster en haar 37-jarige vriend Marco zijn bijna twee jaar samen. “We hadden eigenlijk niet eens zo heel lang geleden besloten dat we ervoor wilden gaan en nu is het al gebeurd”, vertelt Janzen. “Ik besef dat niet iedereen dat geluk heeft.” Marco heeft al drie kinderen van 17, 13 en 9 jaar uit een eerder huwelijk. “Ze zijn heel blij voor ons en dat is weer ontzettend belangrijk voor mij”, zegt de blondine.

  Haar werk als Jane in de musical ‘Tarzan’ gaat voorlopig gewoon door. Erwin van Lambaart, directeur en producent van Joop van den Ende Theaterproducties, liet meteen de vliegscènes in de musical door de technische staf nog eens goed doorlichten om er zeker van te zijn dat het veilig is voor zijn zwangere hoofdrolspeelster. “Chantal en ik gaan verder de komende tijd om de tafel zitten om de situatie te bespreken”, zegt hij in de krant. “Haar gezondheid en die van de kleine gaan boven alles.”

  Chantal is niet de enige zwangere tv-persoonlijkheid. Zo zijn onder anderen Renate Verbaan, Bridget Maasland, Froukje de Both en Ellemieke Vermolen ook in blijde verwachting.

 35. Marit van Bohemen is vrijdag 1/8 bevallen van een meisje Jacky.
  het meisje is via de keizersnede geboren

 36. Ik lees op deze site dat Winston in januari bekend heeft gemaakt dat Renate 1 maand zwanger is. Dat zou dus betekenen dat ze pas eind september/begin oktober is uitgerekend en dus niet in juli.

 37. Bij november 2008 staat Theo Maassen, dit klopt niet. Hij is in juni vader geworden van dochter Ruby!

 38. Theo Maassen is inderdaad al vader. Ben ik tegengekomen in de Heuvelgalerie, met kinderwagen.

  Op de site van de Telegraaf staat verder dat Froukje de Both haar eerste kind begin december zou verwachten en niet in november (zal uiteindelijk wel november worden…haha…)

 39. Koert Jan de Bruijn en zijn vriendin Charlotte hebben donderdag jl een dochtertje gekregen
  Het meisje heet Keetje Sofia

 40. koert jan de bruijn is donderdagmiddag rond 14:45 vader geworden van een dochter: Keetje Sofia.
  ze weegt 3.850 gram

 41. Karlien Sileghem en Ides Meire zijn ouders van een zoontje, Astor!

 42. Beetje vreemd is het wel van Renate en Winston, ik hoop maar dat de baby er al lang en breed is en dat ze het nog lekker even geheim willen houden….

 43. Rebecca Romijn (Amerikaanse actrice, maar van Nederlandse afkomst) and her husband, Jerry O’Connell, are expecting twins.

  The babies are due this winter. A source tells PEOPLE that both babies will be girls. The twins were conceived without the help of in vitro fertilization.

 44. De Vlaamse presentatrice/actrice Ilse van Hoecke (vroeger werkzaam bij Ketnet, presenteerde o.a. “Eurosong for Kids” en doet nu “De Madammen” op Radio2) verwacht in februari haar 2e kindje; broertje/zusje van Lars.
  http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=GL81V6UK2

  Een andere Vlaamse die zwanger is, is Heidi Lenaerts, net als Ilse van Hoecke en Ann Reymen (zie hierboven) radiopresentatrice (maar wel voor Studio Brussel).
  Zij en haar partner Ronald Verhaegen verwachten hun eerste kind in januari. Bron: Eén

 45. Als in de telegraaf staat dat Manuel Venderbos en Suzanne ergens rond kerst hoorden dat er wel een hartje klopte… hoe kan het dan dat ze pas in december 2008 zijn uitgerekend? Dan zit dat kind er een jaar in, lijkt me een beetje lang.

 46. Volgens mij is de vrouw van Manuel in Augustus uitgerekent. Dan zou het wel kunnen kloppen.

 47. Barbara Karel is ook weer zwanger. Zij en haar man Amir Charles verwachten een tweede kindje, broertje of zusje voor Sonny.

 48. http://www.telegraaf.nl/prive/1707033/__Barbara_Karel_weer_zwanger___.html?p=2,2
  3FM-dj Barbara Karel maakte zaterdag in een live-uitzending van de Coen & Sander Show vanaf Lowlands bekend dat ze zwanger is!

  Karel beviel eerder dit jaar van haar eerste kindje, het jongetje Sonny. “Ik dacht dat het na de bevalling wel even zou duren voordat alles weer werkt, maar het was snel weer raak.” De dj denkt dat de zwangerschap op Koninginnedag is ontstaan.

  De vader van het kindje is dj Amir Charles

 49. Barbara Karel is zwanger van de tweede. Het kindje van haar en haar man Amir Charles wordt in januari verwacht. Het stel heeft al een zoontje, Sonny.

  Het kindje van Winston en Renate heet Julian!

 50. Ik zag op hyves voorbij komen dat Herman Wegter begin juni vader is geworden van een derde dochter: Annabel.

 51. het vijfde kind van henny vrienten heet geen teun, maar tijn…
  de goede man is trouwens al zestig

 52. Q-Music’s (België) Natalie Delporte(33) is zwanger en verwacht samen met haar vriendin Ilse eind januari 2009 hun eerste kind.

 53. Maaike Widdershoven en haar vriend/ man? Daniël verwachten over vierenhalve maand hun kindje. Ze hebben het wat langer voor zichzelf gehouden, maar nu mag iedereen het weten.

  Bron: De Telegraaf.

 54. Maaike Widdershoven (39) en haar Daniel (33) krijgen een kindje. De musicalster is 20 weken zwanger.

 55. Moon, de ex van Emil Ratelband, is zwanger. Terwijl zojuist de scheidingspapieren zijn aangevraagd. Emil Ratelband liet via RTL Boulevard weten een DNA-test te willen, om te kijken of hij de vader is. Ze hebben samen al een dochtertje, Royce Romée (haar grote broer heet Rolls), en Emil Ratelband heeft uit eerdere huwelijken vier andere kinderen, waaronder dus Rolls. Een vreemd verhaal, maar goed…

 56. het kindje van emil ratelband wordt verwacht in maart 2009.

 57. Om 11 maart om precies te zijn. Het is overigens Emile, niet Emil.

 58. Bij achterstallig:

  Henny Vrienten heeft samen met Gala Veldhoen 2 kinderen : Teun én (volgens Elza) Tijn.

  uit de Telegraaf van 2006:
  “AMSTERDAM – Henny Vrienten wordt weer vader. De inmiddels 58-jarige oud-voorman van Nederpopband kan zijn tweede kindje begin volgend jaar tegemoet zien.
  Samen met zijn levenspartner Gala Veldhoen, dochter van kunstenaar Aad Veldhoen, heeft Henny al een kind, zo meldt RTL Boulevard vanavond.”

 59. Emile Ratelband (1949, entertainer) & Moon (1971): 2e kind (min of meer) samen….

  Geweldig dat min of meer!! Haha…

 60. Bij achterstallig:

  Henny Vrienten heeft 100% zeker een zoontje Teun samen met zijn tweede partner Gala Veldhoen (eerste kind van hen samen)

  Hennys dochter Meke heeft het op VIPspotting.nl over haar halfbroertje Teun.
  http://www.vipspotting.nl/spots/spot.php?id=4759

  Verder is er in 2007 een tweede kind van Henny en Gala geboren. (naam mij niet bekend)

  Uit de Telegraaf van 2006:

  AMSTERDAM – Henny Vrienten wordt weer vader. De inmiddels 58-jarige oud-voorman van Nederpopband kan zijn tweede kindje begin volgend jaar tegemoet zien.
  Samen met zijn levenspartner Gala Veldhoen, dochter van kunstenaar Aad Veldhoen, heeft Henny al een kind (edit Blue : dat is dus Teun), zo meldt RTL Boulevard vanavond.”

  Ik kan nergens vinden dat hij ook een zoon Melle en een zoon Tijn (volgens Elza) heeft.
  http://www.imdb.com/name/nm0904087/bio

  Welke bronnen hebben jullie hiervoor?

 61. Ik vraag me eigenlijk af hoe het met Susan Blokhuis zit!?
  Die was in juli 2008 uitgerekend en er is nog niets over bekend gemaakt volgens mij!

 62. En ik had ergens vaag vernomen dat Nienke Römer en Frederik Brom hun tweede kindje verwachten in Maart. Ze hebben al een dochter, Nele.

  Of dit klopt weet ik niet zeker, maar het zal hoogstwaarschijnlijk snel bekend worden dan.

 63. Prinses Margarita en Tjalling ten Cate zijn gister ouders geworden van een dochter: Julia Carolina Catharina!

 64. ik heb trouwens in de libelle volgens mij dat Caro Lenssen een zoontje krijgt.
  ik weet het niet zeker hoor

 65. Claartje en Kamiel Maase zijn in verwachting

  Dit jaar lijkt de geschiedenisboeken in te gaan als het jaar van de vele zwangerschappen in de wegatletiek. Eerder werd al bekend dat onder andere Merel de Knegt, Daphne Panhuysen en Sandra de Jonge in blijde verwachting zijn. En daar mogen we vandaag nog een atlete aan toevoegen. Gisteren bereikte ons namelijk het bericht dat Claartje Maase-Raedts zwanger is.

  Het echtpaar is erg verheugd met dit nieuws. ‘We zijn echt ontzettend blij met de zwangerschap en natuurlijk was dit stiekem ook de reden waarom ik het al een tijdje wat rustiger aan deed met lopen. Ik was gisteren precies 11 weken zwanger. Het is dus nog redelijk pril maar inmiddels hebben we onze meeste nabije vrienden het mooie nieuws wel verteld,’ aldus Claartje Maase-Raedts.

  De zwangerschap loopt tot nu toe voorspoedig en als alles volgens planning verloopt wordt het kind in april van volgend jaar geboren. ‘De uitgerekende datum is 7 april 2009. De eerste echo hebben we wel al gehad en alles bleek toen helemaal goed te zijn. Er is natuurlijk nog een hele lange weg te gaan, maar we zijn ontzettend blij met alle positieve tekenen tot nu toe.’

  http://www.themazecorporation.net/lv/?p=11326

  Kamiel Maase is overigens een bekende Nederlandse atleet (lange afstand)

 66. VRT-journaliste Caroline Van den Berghe (39), die deze dagen het assisenproces tegen Adam G. volgt, is vier maanden zwanger.

  “De collega’s beginnen het al te zien, dus waarom zou ik het ook ontkennen?” zegt ze. “Ik ben trouwens heel blij met mijn zwangerschap.”

  Het kindje van Van den Berghe wordt een ‘krimibaby’ want de vader, Mark Eeckhaut, is eveneens krimijournalist. Hij werkt voor de krant ‘De Standaard’.

  http://www.gva.be/nieuws/media_cultuur/default.asp?art={13CFF035-8C10-450A-8C59-86ED839ACB5A}

 67. Jelka van Houten is zwanger. Half maart verwacht ze haar eerste kindje.

 68. Jelka van Houten is zwanger. Dit is het bericht (http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlboulevard/nieuws/)/components/actueel/rtlboulevard/nieuwsfeed/2008/week39/novum_09_23_2008_1097.xml):

  Jelka van Houten is in verwachting van haar eerste kindje. De actrice is half maart uitgerekend. Last van zwangerschapskwaaltjes heeft ze niet. “Ik heb er de eerste tijd last van gehad, maar ik voel me nu een stuk beter. Ik ben wel een beetje uitgedijd”, vertelt ze aan Novum Nieuws.

  De zwangerschap kwam vrij onverwacht voor de actrice en haar vriend. “We wilden wel kinderen, maar we hadden niet gedacht dat het zo snel zou gebeuren”, zegt de 30-jarige blondine. Van Houten heeft een musical moeten zeggen door de komst van het kindje. Zo zou ze Tinkelbel spelen in ‘Peter Pan was hier’, maar dat gaat niet door omdat ze voor haar rol in een tuigje door de lucht zou moeten zweven.

  Zuslief Carice is dolblij dat ze tante wordt. “Ze zei meteen: ik ga kopen, kopen, kopen”, lacht Jelka.

  © [Copyright 2008, Novum]

  Laatst gewijzigd: dinsdag 23 september 2008, 22:16

 69. Jelka van Houten is zwanger van haar eerste kindje. Het kindje wordt in maart verwacht.

 70. De vriendin van Johnny Heitinga, Charlotte, is 10 weken in verwachting. Over een week of 30 zullen zij hun kindje verwelkomen.

 71. Tamara, de huidige liefde van Brian uit de Gouden Kooi, is zwanger. Dit is een extra harde klap voor Amanda, die eerder meldde door hem mishandeld te zijn.

 72. De naam van charlotte-sophie is Zenden, met een z dus!

  En nu in het straatje gatverdamme:
  AMSTERDAM – Clown Bassie (73) is bereid een vaderschapstest te ondergaan. “Mocht blijken dat ik inderdaad de vader ben van de baby dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben”, aldus Bas van Toor.
  “Alhoewel het mij bijzonder sterk lijkt dat ik daadwerkelijk de biologische vader van het kind ben, dit is volgens mij zelfs onmogelijk, maar wij zullen het over twee maanden zien”, zegt hij tegen de website ShowbiZnewZ.nl.
  Bassie reageert daarmee voor het eerst op de uitlatingen van de 31-jarige Sandra K., de vrouw die beweert zwanger te zijn van de clown.
  De 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard zegt dat zij na een optreden in haar woonplaats, ruim acht maanden geleden, in verwachting is geraakt van Bas van Toor.

  ik wist niet dat zelfs Clown Bassie groupies had?!

 73. Gouden Kooi deelnemer Bryan heeft zijn vriendin Tamara zwanger gemaakt. De twee hadden elkaar ontmoet nadat het uit was gegaan tussen Bryan en Amanda. De reden dat Amanda Bryan aanklaagt, is omdat zij jaloers is.

 74. Nienke Romer en Frederik Blom verwachten inderdaad een baby in maart.

 75. Monica (Moon) van Buuren, zo heet die vrouw die zegt van Emile Ratelband een 2de kind te krijgen in maart.

 76. AMSTERDAM – Caro Lenssen is bevallen van een zoon. Het jongetje, dat zondag ter wereld kwam, luistert naar de naam Maes. “Moeder en zoon maken het uitstekend”, laat een woordvoerder van de actrice weten.

  De 24-jarige blondine maakte in mei bekend dat zij en haar vriend Chris hun eerste kindje verwachtten. Lenssen is de dochter van Renée Soutendijk, die met de geboorte van Maes voor het eerst oma is geworden.

 77. Tiany Kiriloff (Vlaams ex-model en tv-presentatrice, maar geboren te Zaanstad) is voor de tweede keer zwanger. Ze heeft al een dochtertje Yéléna (27 juni 2007).

  http://www.gva.be/she/gossip/article.asp?art={5A8938D5-F94C-42B9-B029-892277FAD0DD}

  Het bekende ex-model en tv-presentatrice Tiany Kiriloff is zwanger van haar tweede kind. “Ik was al zwanger op ons trouwfeest in mei, maar toen wist ik het zelf nog niet eens. Mijn man Didier en ik willen het geslacht niet weten”, aldus Kiriloff.

Reacties zijn gesloten.