Bekende baby’s op komst 2008

Het jaar zit erop! Dank jullie voor het insturen van de honderden reacties om deze lijst actueel te houden!

achterstallig 2007/2008

 1. Henny Vrienten (1948, zanger): zoon Teun of toch Tijn (kan geen betrouwbare bron vinden), broertje van Polle (m), Xander (m), Meke (v) en Melle (m) (via Elza, Lucille en Saar)
 2. Joachim Dejonckheere (1976, Mister Belgium 2001) & Vanessa: 1e kind in november 2007 (via Ellen)
 3. Marcel Maijer (1965, sportpresentator): 2e kind in oktober 2007 (via Hélène)

460 antwoorden op “Bekende baby’s op komst 2008”

 1. Daphne Lammers (10 sept. 1972) Editie NL-presentatrice is in verwachting van haar tweede kindje en in maart 2009 uitgerekend. Ze heeft al een dochtertje van 2 jaar met de namen:
  Koosje Paulina Martje Elisabeth
  geboren op 17 juni 2006

 2. Daphne Lammers is zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft al een dochter, Koosje. Het tweede kindje wordt in maart verwacht.

 3. Editie NL-presentatrice Daphne Lammers zwanger. Daphne (36) is in verwachting van haar tweede kindje.

  De presentatrice is in maart uitgerekend. Ze heeft al een dochtertje van twee, genaamd Koosje.

 4. Daphne Lammers is zwanger van de tweede. Het broertje/zusje van Koosje wordt in maart verwacht.

 5. Katja Retsin (Vlaamse presentatrice) is drie maanden zwanger van haar tweede baby. Het kind komt drie jaar na de geboorte van Retsin en Jan Schepens eerste dochtertje Manou.

 6. Nienke Römer is zwanger van de 2e. Het kind van Nienke en haar man Frederik Blom wordt in maart verwacht en zal het broertje/zusje van hun dochtertje Nele worden.

 7. En dan de bevestiging wat betreft Nienke Römer….

  Nienke Römer en haar man Frederik Brom krijgen gezinsuitbreiding. “Onze mooie dochter Nele, op wie ik hartstikke trots ben, krijgt er in maart een broertje of zusje bij”, verklapt de 33-jarige Brom in de glossy Linda. Nele is inmiddels 4 jaar.

 8. Anouk Smulders is zwanger

  Presentatrice Anouk Smulders is drie maanden zwanger. Ze vertelde het goede nieuws tijdens de uitzending van RTL Boulevard.

  Anouk meldde na een item over een zwangere prinses dat ze zelf ook een kindje verwacht. Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz wisten niet hoe ze hadden…

  Anouk trouwde in 2004 met paparazzo Edwin Smulders. Ze hebben al een zoontje van drie, Max.

 9. Anouk Smulders is zwanger. Dit is het bericht:
  Anouk Smulders zwanger
  Model en presentatrice Anouk Smulders is zwanger. De lifestyle-deskundige vertelde het nieuws in de uitzending van RTL Boulevard. Anouk melde dat ze zo’n drie maanden zwanger is.

  Anouk deed de onthuling voor een totaal verbouwereerde Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Na een item over een mogelijk zwangere prinses, zei Anouk doodleuk: “kunnen jullie het aan mij een beetje zien dat ik zwanger ben?”

  De presentatrice vertelde dat ze zo’n drie maanden zwanger is. Anouk trouwde in 2004 met paparazzo Edwin Smulders. Samen hebben ze al een zoontje, Max van bijna drie.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlboulevard/nieuws/)/components/actueel/rtlboulevard/2008/10_oktober/entertainment/22102008_anouk_smulders.xml

 10. Anouk Smulders (1974) is ook weer zwanger!

  April 2009 krijgt Max (bijna 3) er dus een brusje bij!

  Anouk is getrouwd met paparazzo Edwin Smulders

 11. Anouk en Edwin Smulders zijn zwanger van hun tweede kindje. Hun zoontje Max van drie krijgt er over een half jaar een broertje of zusje bij…

 12. Anouk Smulders is bijna drie maanden zwanger van haar tweede kind, zij en haar man Edwin Smulders hebben al een zoon van 3, Max.

 13. Anouk Smulders zwanger van tweede

  AMSTERDAM – Anouk Smulders is opnieuw in blijde verwachting. De vrouw van paparazzo Edwin Smulders is bijna drie maanden zwanger, zo vertelde ze woensdag in het tv-programma RTL Boulevard.
  De 34-jarige presentatrice en de zes jaar oudere fotograaf hebben al een zoontje Max, die volgende maand drie wordt.
  Het stel trouwde bijna vier jaar geleden op Curacao.
  (Bron: nu.nl)

  En even correctie voor bericht van Melanie: het is Frederik Brom, niet Blom.

 14. Stijn Stijnen en zijn vriendin Veerle Schreurs zijn inmiddels ouders geworden. Hun dochtertje Alena werd geboren op 14 oktober jongstleden.

 15. Saartje Vandendriessche is zwanger. Ze verwacht haar eerste kindje in april 2009.

  Jan Schepens en Katja Retsin verwachten hun tweede kindje in april 2009, broertje of zusje van Manou.

 16. Vriendin van Bertje uit de kotmadam is zwanger

  Din Meysmans (27), beter bekend als Bertje uit ‘De Kotmadam’, wordt voor de eerste keer papa. Meysmans is reeds 5 jaar samen met zijn vriendin Kathleen Rogier (31).

  Enkele maanden geleden verkondigde de acteur nog bij hoog en laag niet op het punt te staan te trouwen, of zich te settelen. Nu lijken de kaarten echter anders te liggen. “Ik was enorm verrast toen Kathleen me het blijde nieuws meedeelde. Dit komt voor ons beiden onverwacht, maar we zijn toch enorm blij”, liet Meysmans aan Dag Allemaal weten.

 17. Thuis-acteur Geert Hunaerts (36) wordt opnieuw vader. Exact 12 maanden na de geboorte van hun eerste dochtertje Lewis is vriendin Fien D’Heu (31) opnieuw zwanger.

  Hunaerts heeft er naar eigen zeggen bewust voor gekozen om zo snel mogelijk een tweede kindje te krijgen. “Lewis zal 18 maanden schelen met haar broer of zus, dus ze zullen hopelijk een sterke band hebben. Ons leek snelle gezinsuitbreiding ook de beste optie. Beter zo dan over een paar jaar weer helemaal opnieuw te moeten beginnen”, aldus Hunaerts tegen Dag Allemaal.

  De twee tortelduifjes weten momenteel nog niet of het een jongen of meisje zal worden, “dat maakt ook niet veel uit. Twee dochters is een heel aantrekkelijk idee. Maar een zoontje zou voor Fien ook heel plezant zijn. Meisjes neigen hard naar de papa, een zoon is heel aanhankelijk bij mama”, besluit Hunaerts.

 18. Eén-presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche verwacht haar eerste kindje. Dat meldt de persdienst van de VRT.

  “Saartje zal de komende maanden nog steeds te zien zijn als omroepster op Eén. Daarnaast blijft ze ook ‘Vlaanderen vakantieland’ en ‘De naaktkalender’ presenteren”, luidt het.

  Een week geleden maakte ook collega Katja Retsin al bekend dat ze zwanger is

 19. Jacqueline Govaerts is zwanger. De 26-jarige zangeres van Krezip verwacht haar kindje in april 2008.

 20. Ik dacht ook es met een nieuwtje te komen, maar Romy was me voor… 🙂 Afijn, dit heb ik dus net van Nu.nl geplukt:

  Jacqueline Govaert, zangeres van de Tilburgse band Krezip, is zwanger. Dat maakte de zangeres woensdag bekend in het tv-programma RTL Boulevard.

 21. Jacqueline Govaert, zangeres van de Tilburgse band Krezip, is zwanger. Dat maakte de zangeres woensdag bekend in het tv-programma RTL Boulevard.
  ANP

  Govaert (26) en haar vriend Ivo verwachten hun eerste spruit in april.

 22. hoi

  las net op rtl boulevard dat Marielle Bastiaansen ook zwanger is. ze is presentratrice van Looking Good. ze is 3 maanden zwanger

 23. Inge Paulussen is ook zwanger. Ze heeft al een zoontje, Jef. Haar bevalling staat gepland voor april 2009.

 24. Marielle Bastiaansen is zwanger. Dit is het bericht:

  Presentatrice Mariëlle Bastiaansen van Looking good is zwanger. Dat vertelt Mariëlle vandaag aan RTL Boulevard. De haarspecialiste is zo’n drie maanden in verwachting.

  Om geroddel te voorkomen besloot Mariëlle haar zwangerschapstest niet te kopen in het dorp waar ze woont. De kapster reed helemaal naar België om daar een testje te scoren. Mariëlle en haar partner Willem Loosecaat verwachten begin mei hun kindje.

 25. @melanie;

  Wat ben ik weer slim zeg;) Ik bedoel inderdaad 2009. April 2008 zou wel heel knap zijn;)

 26. iemand enig idee hoe oud marielle is? ik heb het idee dat ze toch wel eind 30 is??

 27. AMSTERDAM – Marielle Bastiaansen is zwanger van haar eerste kindje.
  Dat heeft de manager van de presenterende kapster donderdag bevestigd.
  De 39-jarige Bastiaansen en haar partner Willem verwachten de baby in mei.
  Bastiaansen is bekend van het RTL-programma Looking Good. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de programmering van de regionale zender Brabant10.
  Daar presenteert ze ook Weekend met Marielle en het jongerenprogramma De Opdracht.

 28. AMSTERDAM – Jacqueline Govaert, zangeres van de Tilburgse band Krezip, is zwanger. Dat maakte de zangeres woensdag bekend in het tv-programma RTL Boulevard.

  Govaert (26) en haar vriend Ivo verwachten hun eerste spruit in april.
  De leden van de succesvolle band Krezip maakten begin deze maand bekend na bijna twaalf jaar uit elkaar te gaan. Govaert liet weten dat de breuk niets te maken heeft met haar zwangerschap.

 29. Hmm ik zie natuurlijk nu pas dat jullie allang gezien hadden dat deze 2 zwanger waren, zal de volgende keer eerst terug lezen.. sorry 😀

 30. Jacqueline Govaert zwanger van eerste
  Zangeres Jacqueline Govaert van Krezip is zwanger. De 26-jarige Govaert en haar vriend Ivo verwachten in april hun eerste kindje. Krezip maakte begin deze maand bekend ermee te stoppen, maar volgens Govaert heeft dat niets met haar zwangerschap te maken.

 31. @ danni: Als je mijn reactie over Mariëlle Bastiaansen leest dan zul je lezen dat ze al 39 is.

 32. @melanie dank je! Ik had het inmiddels zelf ook al gelezen ergens op teletekst. Heb haar ooit eens gezien hier in Rotterdam in het casino, vandaar dat ik het me afvroeg.

 33. Mariske Bauer is weer zwanger. Zij en haar man Frans Bauer meldden al eerder graag een vierde kindje te willen, maar nu is het dus zover. Het broertje of zusje van Christiaan, Jan en Frans junior zal in mei 2009 geboren worden.

 34. Frans Bauer wordt opnieuw vader. Zijn vrouw Mariska bevalt volgend jaar zomer van hun vierde kind. Dat meldt De Telegraaf donderdag.

  Het stel heeft drie zoons, Christiaan (7), Jan (6) en Frans junior (3).

 35. Ah, gezellig, Fransje B. krijgt er een B.’tje bij.

  Volgens nu.nl:
  De 34-jarige volkszanger trouwde afgelopen mei met de blonde Mariska. Het stel is al sinds 1991 samen en heeft drie zoons, Christiaan (7), Jan (6) en Frans junior (3).

  Het management van de zanger heeft het nieuws donderdag bevestigd.

 36. Frans Bauer (30-12-1973)
  Mariska Bauer van Rossenberg (26 januari 1976)
  Christiaan (23 juni 2001)
  Jan (8 oktober, 2002)
  Frans junior (6 maart 2005)
  baby 4 verwacht in mei 2009

 37. Ik hoop dat mijn reactie er nu wel bij mag staan. Had vanochtend een reactie geplaatst over Frans en Mariska en toen ik daarnet keek, zag ik dat ie niet was goedgekeurd.

  Christiaan (7), Jan (6) en Frans junior (3) krijgen er een broertje of zusje bij. Het vierde kindje van Frans en Mariska Bauer wordt volgend jaar mei verwacht.

 38. Ik hoorde op de radio dat Boris (Keep the soul alive!) weer vader wordt.

 39. Ronny Mosuse en zijn vriendin verwachten eind maart hun tweede kindje. Het wordt een zusje of broertje voor Mona.

 40. AMSTERDAM – Rapper Brutus wordt vader. Zijn vriendin, Janneke de Ridder, is drie maanden zwanger. Dat maakte het management van de rapper vrijdag bekend.
  De baby wordt half mei volgend jaar verwacht. De muzikant, wiens echte naam Thijs Frederiks luidt, is het broertje van rapper Lange Frans. Frederiks (25) en zijn vriendin (26) zijn “ontzettend blij”.
  Grote broer Frans kreeg in augustus dit jaar een zoon, Willem.

 41. Rapper Brutus wordt vader. Zijn vriendin, Janneke de Ridder, is drie maanden zwanger. Dat maakte het management van de rapper vrijdag bekend.

  De baby wordt half mei volgend jaar verwacht. De muzikant, wiens echte naam Thijs Frederiks luidt, is het broertje van rapper Lange Frans. Frederiks (25) en zijn vriendin (26) zijn “ontzettend blij”.

  Grote broer Frans kreeg in augustus dit jaar een zoon, Willem.

 42. Fitness-goeroe Karl Noten (4 maart 1979)en Chantal. Pas getrouwd? Wanneer uitgerekend?
  Hij kreeg al 2 kinderen uit eerder huwelijk.

 43. Ex-Nederland in Beweging-presentator Karl (29), die ontslagen werd omdat hij kinderporno in zijn bezit zou hebben, is getrouwd én wordt weer vader

  Dit meldt Patty Brard, die een nieuwsbrief kreeg van zijn nieuwe fitnessclub….

  “In die nieuwsbrief stond dat hij is getrouwd met ene Chantal en dat zij zwanger van hem is. Er zat zelfs een foto bij van het bruidspaar”, zegt Patty.

  Karl was al eerder getrouwd en heeft al twee kinderen.

 44. Boris Titulaer (3-10-1980)en Irene van Bemmel hebben samen een zoon Django (25-3-2003)
  In verwachting van de 2de? Wanneer uitgerekend?

 45. Karl Noten wordt weer vader. Dit keer van ene Chantal waar hij kortgeleden mee getrouwd is. Wanneer het kindje komt, is niet bekend.

  Rapper Brutus (Thijs Frederiks; broertje van Lange Frans) en zijn vriendin Janneke de Ridder verwachten een kindje. Janneke is nu drie maanden zwanger, dus het kindje zal medio mei komen.

 46. Cara van der Auwera (27 jaar), omroepster bij de Belgische omroep VT4, is zwanger van haar eerste kindje. Bij VT4 presenteert zij ook het programma “Huizenjacht”, en ze was tevens zangeres in de groep “Spring”.

  Het kindje wordt verwacht in mei.
  De vader is Cara’s man Jeroen Vermeiren.

 47. In februari wordt Ali B voor het eerst vader. Net gehoren in zijn televisieprogramma.

 48. Via nu.nl las ik dat Ali B. papa gaat worden.

  Ali B wordt vader. De rapper en zijn partner Breghje verwachten in februari hun eerste kindje, het wordt een jongetje. Dat heeft het management van Ali B laten weten.

 49. Ali B wordt vader! Het zoontje van Ali Bouali en zijn vriendin Breghje wordt in februari geboren

 50. Dirk Zeelenberg en zijn vriendin Suus verwachten hun 2de kindje. Dit kindje, dat verwacht wordt in april, is het broertje/zusje van Zoé Philip Lodewijk.

 51. Wat betreft de Belgische zanger/musikant Ronny Mosuse: uit een vorige relatie heeft hij al 2 kinderen : zoon Moses en dochter Marie.
  En uit zijn huidige relatie : dochter Mona

  Ik gok weer op een naam met M-

 52. De vrouw van Ali B is zwanger. IK vind wel dat ze het erg laat bekend maken, als zijn vrouw nu al 6 maanden zwanger is…
  Dit is het bericht;

  Ali B wordt vader. De 27-jarige rapper en zijn vrouw Breghje verwachten hun eerste kind, een jongetje, in februari volgend jaar.

  De rapper onthulde het nieuws zondag in de eerste aflevering van het tweede seizoen van zijn NPS-programma ‘De flat van Ali B’. De uitzending, waar Wendy van Dijk en Giel Beelen te gast waren, werd door 179 duizend mensen bekeken.

 53. Dirk Zeelenberg wordt voor de tweede keer vader. De 39-jarige acteur (o.a. Lotte, Keyzer & De Boer Advocaten, Simon, All Stars) en zijn vriendin Suus hebben al een zoontje van achttien maanden: Zoé Philip Lodewijk Zeelenberg.

 54. Heidi Lenaerts is drie maanden te vroeg bevallen van dochter Lily-Rose. De baby is op 23 oktober geboren.

 55. Dennis Weening en zijn vrouw Stella hebben een dochter gekregen. Het meisje, dat woensdag ter wereld kwam, luistert naar de naam Coco Sophie.

 56. Ook Tine Reymer is inmiddels al bevallen. Het tweede dochtertje heet Thelma. Thelma is het zusje van de in 2005 geboren Charlie

 57. De vrouw van Luk Wyns is zwanger van hun tweede kindje. Ze hebben al een dochter, Nana. En uit een eerder huwelijk heeft Luk Wyns een zoon, Jonas. De datum dat ze is uitgerekend kan ik nergens vinden.

  Ook Jan van Looveren schijnt een derde kindje te verwachten. Dat las ik op het forum van zappybaby. Ik weet echter niet of dit waar is, want ik kan nergens een artikel daarover vinden. Jan van Looveren heeft al twee kinderen, Jente en Pippa.

 58. Eddy Zoey is voor de 2e keer vader geworden. Eddy en zijn vrouw Marieke zijn ouders geworden van een dochtertje Teuntje. Het meisje is 9 weken te vroeg geboren en ligt op Intensive Care. Teuntje is het zusje van hun eerdere zoon Fender.

 59. Even héél iets anders:
  TV-eend Alfred Jodocus Kwak wordt vader.

  Alfred Jodocus Kwak gaat papa worden van een zoontje. Dat maakte zijn geestelijke vader Herman van Veen bekend. Binnenkort zou er ook een televisieserie en film rond Kwak junior gemaakt worden.

  Alfred Jodocus Kwak senior zal in de nieuwe werken volledig plaats moeten ruimen voor zijn zoon. In de nieuwe boekenreeks, waarvan het eerste deel volgend jaar in de winkel ligt, krijgt vader Kwak slechts een beperkt rolletje.

  Wanneer het de beurt is aan de televisieserie en de film is nog niet bekend. Volgens het management van zanger Herman van Veen zit alles dan nog in de voorbereidingsfase.

 60. Eddy Zoëy (41) is voor de tweede keer vader geworden. Dochter Teuntje van de presentator en zijn vrouw Marieke werd negen weken te vroeg geboren en ligt daarom op de intensive care, maar maakt het goed. Dit meldt Radio 3FM, waar Eddy elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur zijn programma Zoëy presenteert.

  Volgens 3FM moet Teuntje voorlopig onder toezicht van het verplegend personeel blijven. “Ze mag nog niet door iedereen geknuffeld en vertroeteld worden, maar dat komt hopelijk snel genoeg.” De BNN-presentator en zijn vrouw hebben al één zoontje, Fender van bijna 2.

 61. Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Het jongetje dat naar de namen PIETER Anton Maurits Erik luistert, is het broertje van Emma, hun dochtertje.

 62. Tuinman Lodewijk (zijn achternaam schiet me zo even niet te binnen) van Eigen Huis en Tuin krijgt weer gezinsuitbreiding. Zijn dochtertje van elf maanden krijgt er van mama Chris en papa Lodewijk een broertje of zusje bij.

 63. Ook de vrouw van fitnessgoeroe Karl Noten is zwanger. Het kindje wordt volgend jaar mei verwacht.

 64. Lodewijk Hoekstra moet dat zijn. En zijn dochtertje heet Diese Madelief.

  Weet je misschien ook wanneer het kindje komt?

 65. Marleen van der Loo en Jeroen Phaff zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje Liene Teuntje.

 66. Eveline Hoste en Bjorn De Wilde verwachten tweede kindje

  Feest in het Oostvlaamse Zwalm. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste en voetballer Bjorn De Wilde zijn voor de tweede keer zwanger.

  Hélène-Victoire (2) krijgt er in juni een broertje of zusje bij. ‘Na ons huwelijksfeest in Italië, vlak voor de zomer, wilden we zo snel mogelijk opnieuw zwanger worden’, zegt Eveline. ‘En het was onmiddellijk prijs. Alles verloopt prima, en ik kan mijn buikje nog moeilijk wegsteken. In tegensteling tot de zwangerschap van ons eerste dochtertje heb ik er deze keer wel de misselijkheid bijgekregen.’

 67. Joost Zweegers (37) van Novastar en zijn vriendin Isabelle Verreyke (31) verwachten hun eerste kindje. Wanneer uitgerekend?

 68. @Nadine,

  Ik geloof dat het kindje in maart komt. Ik vind Diese trouwens nogal een vreemde naam. En jij?

 69. Idols-winnaar Boris wordt opnieuw vader. Zijn vriendin Irene is in februari uitgerekend van hun tweede kindje. Ze hebben al een zoontje, Django.

 70. Ik vind Diese juist ontzettend leuk. Volgens mij was ze vernoemd naar een opa. Die van Lodewijk als ik het goed heb.

  Ze is in ieder geval zeker weten vernoemd.

 71. Boris (Idols-winnaar) en zijn vriendin Irene verwachten hun tweede kindje in februari. Zij hebben al een zoontje van vijf, Django.

 72. Wouter Bos wordt voor de 3e keer vader. Hij en zijn echtgenote Barbara Bos hebben al 2 dochters, Iris en Jula.

 73. AMSTERDAM – Opiniepeiler Maurice de Hond (61) wordt -vlak voor zijn pensioen- vader van een zesde kind.
  ‘Deze baby is zeer gewenst, laat een zielsgelukkige Maurice aan weekblad Privé weten.’ In mei verwachten Maurice en zijn 34 jaar jongere vriendin Mari hun kind.
  Maurice kreeg twee zoons uit zijn huwelijk met Jasmin Busnach, die in 1980 aan borstkanker overleed. Hij hertrouwde kort daarna in 1982 met Caroline Wijnperle, met wie hij nog eens drie kinderen kreeg. In 1990 scheidde Maurice van Caroline. In 2003 trouwde hij met Mari Petell Rodiguez.

 74. Opiniepeiler Maurice de Hond (61) wordt -vlak voor zijn pensioen- vader van een zesde kind.

  ‘Deze baby is zeer gewenst, laat een zielsgelukkige Maurice aan weekblad Privé weten.’ In mei verwachten Maurice en zijn 34 jaar jongere vriendin Mari hun kind.

  Maurice kreeg twee zoons uit zijn huwelijk met Jasmin Busnach, die in 1980 aan borstkanker overleed. Hij hertrouwde kort daarna in 1982 met Caroline Wijnperle, met wie hij nog eens drie kinderen kreeg. In 1990 scheidde Maurice van Caroline. In 2003 trouwde hij met Mari Petell Rodiguez.

 75. Zanger Boris (28) en zijn vriendin Irene verwachten een tweede kindje.

  De twee hebben al een zoontje van vijf, genaamd Django. De baby wordt in februari verwacht.

  Een tweede kindje staat zijn zangcarrière niet in de weg, zegt Boris. “Een dag voordat Django werd geboren stond ik nog te spelen en was Irene aan het dansen in het publiek. Dat is onze stijl.”

 76. Maurice de Hond en zijn derde vrouw Mari Petell Rodiguez verwachten een kindje. Voor Mari is het de eerste, maar Maurice heeft al vier zoons; Marc, Michel, Brian en Lion. Het kindje wordt in mei verwacht.

 77. De zoons van Maurice heten voluit:
  Marc David
  Michel Arjéh
  Brian John
  Lionel Jeremy

  En hij heeft ook nog een dochter:
  Nathalie Miriam

 78. Ter aanvulling:
  Uit zijn huwelijk met Jasmin Dahlia Busnach (12 februari 1950 – 8 oktober 1980) heeft Maurice de Hond twee kinderen: Marc David (1977) en Michel Arjéh (1979). In 1982 hertrouwde hij met Caroline Ann Wijnperle (1958), uit dat huwelijk werden Brian John (1983), Lionel Jeremy (1985 – 1986) en Nathalie Miriam (1990) geboren. In 1990 scheidde Maurice van Caroline. In 2003 trouwde hij met Mari Petell Rodiguez.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Maurice_de_Hond#Familie_en_hobby.27s

 79. Johan Bruyneel wordt weer vader

  De 44-jarige ploegmanager van Astana wordt rond die periode (begin april) voor de tweede keer vader. Samen met zijn Spaanse vrouw Eva Maria heeft Johan Bruyneel al een dochter, Victoria, bijna vier.

 80. Johan Bruyneel (1964) voormalig Belgisch wielrenner en thans ploegleider bij de wielerploeg van Astana. Bruyneel was beroepsrenner tussen 1987 en 1998.
  Samen met zijn Spaanse vrouw Eva Maria heeft Johan Bruyneel al een dochter, Victoria, bijna vier.
  Begin april 2009 wordt 2de kindje verwacht.

 81. Frans en Mariska Bauer verwachten in mei 2009 volgens mei weer een kleintje erbij……

 82. Sjezus, jij komt wel laat met je nieuws… zijn pas 100 topics over… heel vermoeiend!

 83. Lees net op de site van de telegraaf dat Klaas Jan Huntelaar voor de eerste keer vader wordt.

Reacties zijn gesloten.