Bekende baby’s op komst 2008

Het jaar zit erop! Dank jullie voor het insturen van de honderden reacties om deze lijst actueel te houden!

achterstallig 2007/2008

 1. Henny Vrienten (1948, zanger): zoon Teun of toch Tijn (kan geen betrouwbare bron vinden), broertje van Polle (m), Xander (m), Meke (v) en Melle (m) (via Elza, Lucille en Saar)
 2. Joachim Dejonckheere (1976, Mister Belgium 2001) & Vanessa: 1e kind in november 2007 (via Ellen)
 3. Marcel Maijer (1965, sportpresentator): 2e kind in oktober 2007 (via Hélène)

460 antwoorden op “Bekende baby’s op komst 2008”

 1. Jeroen van Koningsbrugge en zijn vrouw Marie-Claire verwachten in de zomer van 2007 hun eerste kind, een zoon.

 2. de zoon van dennis van der geest heet finn en niet fynn dacht ik

 3. Yneke Vocking:
  krijgt al haar derde kind. Na 2 zoons krijgt zij nu haar 3e zoon.

 4. Dochter van rob de geus is geboren gisteren. Ze heet Esmee.

 5. Dochter van rob de geus is geboren gisteren. Ze heet Esmee.

 6. Hugo Metsers (38) wordt weer vader. Zijn kersverse vrouw Patricia Metsers verwacht in december hun tweede kindje. Ze hebben al een zoon Reza

 7. Jetske van Elzen presentatrice van o.a. Willem Wever en Buya verwacht haar eerste kind.

 8. Dat Jetske zwanger is hoorde ik vandaag ook op RTL Boulevard. Ze is 20 weken zwanger nu en wie de vader is, is onbekend.

 9. Jeroen vd koningsbrugge en zijn vrouw Marie Claire hebben een zoontje gekregen , 2 maanden te vroeg geboren, maar het gaat allemaal goed. Het kindje heet Salomon..

 10. Jeroen vd koningsbrugge en zijn vrouw Marie Claire hebben een zoontje gekregen , 2 maanden te vroeg geboren, maar het gaat allemaal goed. Het kindje heet Salomon..

 11. Jeroen vd koningsbrugge en zijn vrouw Marie Claire hebben een zoontje gekregen , 2 maanden te vroeg geboren, maar het gaat allemaal goed. Het kindje heet Salomon..

 12. Vanochtend hoorde ik op 3fm bij Giel dat Barbara Karel zwanger is. Was zij niet van MTV? Eind januari is ze uitgerekend.

 13. Mag een bekende vlaamse ook? Kim Clijsters is zwanger!

 14. Suus Ruis, de dochter van de overleden Willem Ruis, is zwanger van haar eerste kindje. De vader is haar vriend Rob van Bree. De kleine komt over 4 maanden.

  Lodewijk Hoekstra (tuinman Eigen huis en tuin) en zijn vriendin Kristel verwachten een meisje. Kristel is 5 maanden zwanger.

 15. De vriend van Barbara Karel en aanstaande vader heet Amir Charles

 16. Kim van Kooten weer zwanger
  Kim van Kooten is zwanger van haar tweede kindje . Dat heeft de actrice maandag bekendgemaakt. Zij en haar man, acteur Jacob Derwig, hebben al een zoon, Roman (3). De nieuwste spruit wordt verwacht in januari volgend jaar.

 17. Ik lees net in de microgids dat Tamar van den Dop (1970)(bekend van oa. Zwarte Sneeuw, op hoop van zegen, de provincie en karakter) hoogzwanger is van haar tweede kindje. Tamar en cameraman Gregor Meerman hebben al een dochter Minke.

 18. Ik lees net in de microgids dat Tamar van den Dop (1970)(bekend van oa. Zwarte Sneeuw, op hoop van zegen, de provincie en karakter) hoogzwanger is van haar tweede kindje. Tamar en cameraman Gregor Meerman hebben al een dochter Minke.

 19. Yneke Vocking is vorige week woensdag bevallen van een zoontje: Ben
  *via teletekst sbs*

 20. Kim Clijsters, staat er nog niet bij.
  Haar eerste kindje wordt eind januari verwacht.

 21. bij tamar van den dop staat dat ze in augustus 2008 is uitgerekend…vind ik knap 🙂 want een gemiddelde zwangerschap duurt 9 maanden

 22. AMSTERDAM – Julie Fryer, danscoach van het RTL-programma Dancing with the Stars, is bevallen van een dochtertje. Het meisje heet Abby en weegt 2520 gram

  Volgens Shownieuws is de bevalling goed verlopen. Julie en haar vriend Alphons hebben al een dochtertje; de 4-jarige Demi.

 23. Boer Pros en Jolanda (‘afvaller’ boer zoekt vrouw 2) trouwen zondag (boer trouwt vrouw!)en maken na de uitzending op nl. 2 via de website van boerzoektvrouw het geslacht van hun baby bekend. Onbekend wanneer ze is uitgerekend.

 24. Jeroen Latijhouwers vrouw is vanochtend via een keizersnee bevallen van dochtertje Bo Maddy

 25. Jeroen Latijhouwers vrouw is vanochtend via een keizersnee bevallen van dochtertje Bo Maddy

 26. Van Beers zegt gekozen te hebben voor een bijzondere naam. “We wilden een combinatie van een meisjesachtige en een stoere naam. Tigerlily heeft dat roofdierachtige, dat felle en tegelijkertijd dat zoete”, aldus de kersverse moeder in de Telegraaf.

  Dat roofdierachtige? Tiger is gewoon een roofdier!

 27. Tigerlily… was dat ook niet de naam van de dochter van Michael Hutchtence en Paula Geldof?

  OK, ze heeft een Amerikaanse vriend, maar ik vind het persoonlijk niks, die naam.

 28. @ Lia:
  Inderdaad, er is een Heavenly Hiraani Tiger Lily, dochter van Paula Yates en Michael Hutchence. Zouden ze het daarvan hebben?

 29. Emile Ratelband is voor de zesde keer vader geworden. Zijn 21 jaar jongere vrouw Moon (37) beviel zondag van een gezonde dochter: Royce Romée. Dat meldt De Telegraaf. Royce is vernoemd naar de Rolls Royce, net als de oudste zoon van Ratelband, die Rolls heet.

 30. http://www.jmpfaff.be/
  10 september 2007
  Wij melden jullie met vreugde de
  geboorte van ons dochtertje Fay
  Fay werd geboren om 13:11 uur na een hele vlotte
  bevalling , ze
  weegt 3.275 gram en is 50.5 cm groot
  Bruce is natuurlijk heel trots als grote broer,
  al zie je hem wel even kijken wat er allemaal
  rondom hem aan het gebeuren is.
  Veel liefs
  Dave en Lyndsey

 31. Op 10 september is Fay Volders geboren, dochter van Lyndsey Pfaff en Dave Volders.

 32. Is Tigerlily ook niet de naam van het Indiaanse vriendinnetje van Peter Pan?

 33. @ marinka: je hebt gelijk!
  Tiger Lily is the proud, beautiful princess of the Piccaninny Tribe. She is apparently old enough to be married, but she refuses any suitors because she desires Peter over all. She is jealous of Wendy and Tinker Bell. Tiger Lily is nearly killed by Captain Hook when she is seen boarding the Jolly Roger with a knife in her mouth, but she is saved by Peter.
  (Wikipedia)

 34. Prinses Annette, nu even zonder rijbewijs, is zwanger van de derde. Bernhard jr. en Annette Sekreve hebben al twee kinderen Isabella en Samuel.

 35. Staf en Monique verwachten een baby

  Monique van der Velden, de vriendin van VTM-presentator Staf Coppens, is zwanger. De baby wordt verwacht in februari. Staf en Monique waren schaatspartners in het VTM-programma ‘Dancing on ice’. De twee wonnen de finale met glans.

 36. Zoon voor Patrick Kluivert en Rossana Lima

  AMSTERDAM – Patrick Kluivert en zijn vriendin, styliste Rossana Lima, zijn sinds maandag de trotse ouders van een zoontje. Het jongetje heeft de naam Shane Patrick Kluivert meegekregen.

 37. Kim Clijsters is zwanger van een meisje, aldus haar trotse papa, soon to be opa op de BRT.

 38. Actrice Evrim Akyigit, die in maart 2007 ONM heeft verlaten, wordt zeer binnenkort moeder. Evrim is al vrij ver, maar een huisvrouw wordt ze zeker niet. Na de bevalling wil ze al snel weer het toneel op.

 39. AMSTERDAM – De Belgische prinses Mathilde, echtgenote van kroonprins Filip, is in verwachting van haar vierde kind. Dat heeft het koninklijk paleis donderdag bekendgemaa

 40. Schrijver Kluun wordt voor de derde keer vader, vertelde hij vanochtend bij Giel op 3fm.

 41. wo 10 okt 2007, 13:19

  Drie maanden geleden bevallen…

  Constanza Breukhoven wéér zwanger!

  AMSTERDAM – Nieuwbakken moeder Constanza Breukhoven (32) heeft er flink de vaart in. De aangenomen dochter van Connie en Hans Breukhoven is amper drie maanden na de bevalling van haar eerste kindje alweer in blijde verwachting

 42. Ach, gelukkig weet oma Connie precies hoe je dat lichaam na twee bevallingen zo kort op elkaar weer tiptop in vorm krijgt…

 43. Mevrouw “Kluun” is nu vier maanden onderweg, dus Kluun jr. zal ergens in maart wel het levenslicht mogen aanschouwen, denk ik.

 44. Constanza Breukhoven de dochter van Connie Breukhoven is opnieuw inverwachting.

  Prinses Aimee is dinsdag ochtend bevallen van dochter Magali

 45. Het kind van Tamar(a) van den Dop is ongeveer een maand geleden (in september) geboren.

 46. Bouchra Tjon Pon Fong (1983, ex-zangeres K-otic) is vorige week bevallen van een dochter, als ik heb goed heb heet ze Ellenia Nisha.

 47. Valerie Zwikker is vanochtend bevallen van een dochter Nikki Eve (naar haar oma)

 48. Minke is Tamars eerste dochter, hoe heet het tweede kind???

 49. hmm, ik heb in het bericht alleen de naam Minke icm ‘baby’ gehoord, voor de rest was ik dan waarschijnlijk te laat. Helaas.

 50. Jan Rot wordt in mei voor de derde maal vader. Dat werd woensdag bekendgemaakt bij RTL Boulevard. De zanger heeft al twee kinderen met zijn vrouw Daan, dochtertje Elvis en zoontje Rover.

 51. Ik las net ook een bericht ovewr Tooske en Bastiaan. Er stond alleen juni bij.

  ZWANGER! Tooske Breugem en Bastiaan Ragas verwacht in juni 2008 hun tweede kindje

 52. Na dochter Kim Clijsters is nu ook haar moeder Els Vandecaetsbeek opnieuw zwanger. Els en haar nieuwe vriend Jan Goossens – een golfleraar uit Meerhout – zijn 14 weken onderweg.

 53. Tanja Jess is vrijdag bevallen van een zoon Bobby

 54. Jetske van den Elsen (1975, presentatrice): 1e kind half december 2007 (via Saartje)

  Is bevallen van zoon Kees.

  Dat was net in SBS Shownieuws!

 55. Dochter voor tuinman Lodewijk

  Lodewijk Hoekstra, tuinman en presentator van Eigen Huis en Tuin, is vader geworden. Zijn vriendin Kristel is bevallen van een dochtertje.

  Het meisje heet : Diese Madelief, weegt 3350 gram en is het eerste kindje van het stel. Moeder en dochter maken het goed.

  bron: http://www.sbstext.nl/teletext/sbs-6-text

 56. Kim-Lian en Daniel zijn 3 maanden zwanger en volgens shownieuws is ze 31 mei 2008 uitgerekend.

 57. Ik vind het niet normaal dat iemand van 47 zwanger is. Tegen de tijd dat zo’n kind zelf goede begeleiding nodig heeft moet ‘ie z’n bejaarde moeder gaan verzorgen. Dit overstijgt egoïsme wat mij betreft.

 58. Hoorde vandaag op shownieuws dat Grad Dame een jongetje krijgt. De preciese uitgerekende datum is trouwens 20 januari.

 59. Misschien kijk ik er overheen, maar ik zag haar er niet tussen staan: de nieuwe nieuwslezeres van RTL4, Marielle Tweebeeke is zwanger. Las het in de Libelle. Wordt in januari 2008 verwacht.

 60. Lin is overigens gewoon Lia…. het valt niet mee om je eigen naam goed te spellen 🙂

 61. Hmmm, die chronologische volgorde was toch een stuk handiger dan de alfabetische hoor!

 62. Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa Dijkstra krijgen in de lente een kindje. Ze hebben samen al 4 kinderen uit een eerdere relaties.
  Wolter: Pamela van 9 jaar en Wolter Jr. van 6 jaar
  Tessa: Summer van 6 jaar en Sue van 5 jaar

 63. Ik vond de chronologische volgorde ook overzichterlijker trouwens,, mss een tip als meerdere mensen dit vinden?
  Liefs

 64. Fajah Lourens is gisteren (18-12-2007) bevallen van een zoon Shai, aldus Metro.

 65. kan het zijn dat de jongste zoon van henny vrienten (van begin dit jaar) Melle heet?

 66. Marylou le Grant is weer zwanger van haar derde kindje. Ze had al zoon Quin en dochter Mila.

 67. AMSTERDAM – Esther Hart is voor de tweede keer in verwachting!
  Esther en haar man Aram verwachten volgend jaar hun tweede kindje, meldt Shownieuws. Ze hebben al een dochter van twee: Lea .

  http://www.telegraaf.nl

 68. AMSTERDAM – Esther Hart is voor de tweede keer in verwachting!
  Esther en haar man Aram verwachten volgend jaar hun tweede kindje, meldt Shownieuws. Ze hebben al een dochter van twee: Lea .

  http://www.telegraaf.nl

 69. lange frans (27) en zijn vriendin Danielle (23) zijn zes weken zwanger, zo stond vandaag in de telegraaf.

 70. en nu we toch bezig zijn
  AMSTERDAM – Sanne Wallis de Vries is in verwachting van haar tweede kindje. Dat heeft de 36-jarige cabaretière vrijdag bevestigd in De Telegraaf.
  ANP

  Wallis de Vries had haar zwangerschap liever nog even voor zichzelf gehouden, maar het nieuws lekte uit. Wallis de Vries, die in 2006 trouwde met cameraman Jacko van ’t Hof, betreurt dat, omdat de zwangerschap zich nog in een vroege fase bevindt.

  De cabaretière en haar man hebben samen al een dochtertje, Teuntje.

 71. Grad Damen is vanochtend vader geworden van een zoon, Louistje.

 72. Louistje? Tja. Ik begrijp waar ze heen willen maar ze nemen wel een vreemde omweg. Het kostte mij enige moeite om erachter te komen hoe je het uitspreekt. Hopen dat dat -tje er niet officieel bij hoort…

 73. haaj…
  ik wou even zeggen dat Vivian van dem assem zwanger is..!
  groetjes Pauline…!

 74. Boer Pros en Jolanda zijn ook ouders geworden afgelopen zaterdag. Hun dochterje heet Tamar

 75. Het kind van Wolter Kroes is een jongetje en komt op (rond) 13 juli. Even aanpassen in het lijstje dus..

 76. Volgens mij is het toekomstige kind van Kluun & Nathalie hun tweede kind samen, na Roos. Eva is de dochter van Kluun en zijn inmiddels overleden vrouw.

 77. Volgens de telegraaf heet de vriendin van Koer-Jan de Bruijn, Charlotte. Dus weet niet wat de goede naam is?

 78. Winston Gerstanowich & Renate verbaan krijgen ook deze zomer een kleintje

Reacties zijn gesloten.