Bekende baby’s op komst 2008

Het jaar zit erop! Dank jullie voor het insturen van de honderden reacties om deze lijst actueel te houden!

achterstallig 2007/2008

 1. Henny Vrienten (1948, zanger): zoon Teun of toch Tijn (kan geen betrouwbare bron vinden), broertje van Polle (m), Xander (m), Meke (v) en Melle (m) (via Elza, Lucille en Saar)
 2. Joachim Dejonckheere (1976, Mister Belgium 2001) & Vanessa: 1e kind in november 2007 (via Ellen)
 3. Marcel Maijer (1965, sportpresentator): 2e kind in oktober 2007 (via Hélène)

460 antwoorden op “Bekende baby’s op komst 2008”

 1. AMSTERDAM – Ex-Gouden Kooi bewoners Nadia (22) en Dennis (24) verwachten over zes maanden hun eerste kindje. De baby is verwekt in de Gouden Kooi-villa in Eemnes.

  Nadia en Dennis verlieten in november de miljonairsvilla en nu weten we eindelijk de reden van hun vertrek: Het stel wist al dat er een baby op komst was. Ze willen dat het kindje zonder camera’s kan opgroeien.

  Het nieuws had eigenlijk tot maandag geheim moeten blijven.

  http://www.telegraaf.nl

 2. Jefferson Farfán en Eric Addo (spelers PSV)werden dinsdag allebei vader van een zoon. Farfán gaf zijn eerste kind de naam Adriano. De naam van het kind van zijn collega Addo is niet bekend.

 3. Vers uit de Libelle:
  EO presentator Herman Wegter wordt voor de derde keer vader. Hij en zijn vrouw hebben al twee dochters, Noa en Sofia.

  Er staat alleen dat de derde op komst is, niet wanneer hij/zij wordt verwacht.

 4. Als ik me niet vergis las ik pas ergens dat Lange Frans en zijn vriendin een zoontje krijgen.

 5. Herman den Blijker wordt voor het eerst vader, zijn vrouw Jacqueline verwacht in juli een zoon.

 6. Volgens de telegraaf wordt Herman den Blijker in juli 2008 vader van een zoon.

 7. Allereerst nog even een felicitatie omdat de website zo mooi is geworden, en dan nu namen-nieuws:
  Topkok Herman den Blijker (49) wordt vader. Zijn vrouw Jacqueline is in juli uitgerekend, en ’t wordt een zoontje!
  Bron: http://www.nu.nl

 8. De vrouw van Kluun is afgelopen zaterdag, 28 maart 2008, bevallen van een dochter, Lola.

 9. Onder voorbehoud omdat het vandaag 1 april is:

  royalty-kenner Peter van der Vorst en zijn partner Sander zijn in de VS, omdat ze daar een 5 weken-oud jongetje adopteren : Levi Diego

  Het management van Peter vd V. ontkent dat het een 1-april-grap is

 10. Ik las op de eigen site van filip meirhaeghe dat hij vader is geworden van een zoontje genaamd Bo, hij is geboren op 10-03-08

 11. Als aanvulling bij Mirjam Sterk: haar oudste dochtertje heet Imme (apart hoor!)

 12. Bij rtl boulevard kwam het bericht dat Jorinde Moll bevallen is van een dochtertje, Loubna

 13. Aukje van Ginneken is zwanger van haar 2e kindje. Eind dit jaar wordt de kleine verwacht.

 14. ik zie op haar hyves dat de vader van het aankomende kindje van Nynke Faber haar man, acteur Joost van Schie is.

 15. hoi

  Winston en renate verbaan verwachten een zoon

 16. Kim-Lian van der Meij is trouwens ook zwanger. Al zo’n 6-7 maanden.

 17. Acteur en voormalig rapper Mark Wahlberg wordt voor de derde keer vader. Mark en zijn verloofde Rhea Durham weten al dat het een jongetje wordt. Het kindje wordt rond de herfst verwacht.

  Andere twee kinderen Ella van vier en Michael van twee.

 18. jordy breukhoven en joelle zijn ook weer zwanger, wanneer uitgerekend stond niet in het artikel. Hun zoontje senne is afgelopen december geboren, en nu komt nummer 2 er dus aan.

 19. jetske van der elsen is in november al bevallen volgens mij hoor, jongetje Kees

 20. Ik lees net op telegraaf.nl dat constanza breukhoven bevallen is van haar tweede kindje, semmi

 21. wat doen die breukhovens dat snel trouwens!! haha je moet er maar zin in hebben, die van mij is 7 maanden maar nog even niet hoor

 22. Nynke Faber is niet in maart maar in mei uitgerekend van haar eerste kindje. (29 mei)

 23. Susan Blokhuis is zwanger. (http://www.telegraaf.nl/prive/3958626/_Babyboom_onder_BN_ers__.html?p=3,1) Hoelang ze zwanger is weet ik niet precies. Susan en haar vriend Guus hebben samen een zoontje, Gijs, die is geboren op 29 mei 2000.
  Susan Blokhuis is af en toe te zien in “AutoXperience” bij RTL. Ze speelde in de commercials van Frisia (sinds oktober 2003), ook was ze te zien in de homeshopping programma van WISH (What’s in Store Honey) Shop.
  Susan heeft eerder “Geld Maakt Gelukkig” gepresenteerd.Susan was eerder te zien bij TV Gelderland als presentatrice van “Gastronomisch Gelderland” en “Gelders Business Klimaat”.

 24. Dennis Weening was niet de winnaar van ‘Wie is de mol?’, maar de mol zelf. Verder heb ik laatst ergens gelezen dat hij al een dochtertje heeft.

 25. Wendy Van Wanten gisteren bevallen van dochtertje Estelle

 26. Wendy van wanten is bevallen van een dochtertje, Estelle

 27. AMSTERDAM – Caro Lenssen, de 24-jarige dochter van Renée Soutendijk, is zwanger. Ze verwacht in september haar eerste kindje. Renée (50) en haar man Ted Lenssen worden daarmee voor het eerst opa en oma.

 28. Prinses Anita & Prins Pieter-Christiaan,

  Verwachten hun tweede kindje in Oktober 2008 !!

  Zij hebben al een Dochter EMMA.

 29. Hier nog even de bijlage van de RVD ..::

  Prinses Anita in blijde verwachting
  Namens Hunne Hoogheden Prinses Anita en Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mede:

  Hunne Hoogheden Prinses Anita en Prins Pieter-Christiaan zijn buitengewoon verheugd mede te kunnen delen dat de Prinses in verwachting is. De geboorte van het tweede kind van de Prinses en de Prins wordt in oktober 2008 verwacht.

  15 mei 2008
  © RVD

 30. Prinses Anita verwacht tweede kind
  Prinses Anita is in verwachting. De baby moet in oktober geboren worden en is de tweede voor de prinses en haar man, prins Pieter-Christiaan.

  Prinses Anita is in verwachting. De baby moet in oktober geboren worden en is de tweede voor de prinses en haar man, prins Pieter-Christiaan. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag laten weten.

  Anita en Pieter-Christiaan, de derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, trouwden in de zomer van 2005. Eind 2006 beviel de prinses van hun eerste kind, dochter Emma.

  bron : [URL]http://www.radio.nl/2003/home/q.entertainment/131582.html[/URL]

 31. hoi

  deze kwam ik tegen.
  Prinses Anita is in verwachting. De baby moet in oktober geboren worden en is de tweede voor de prinses en haar man, prins Pieter-Christiaan. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag laten weten.

  Anita en Pieter-Christiaan, de derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, trouwden in de zomer van 2005. Eind 2006 beviel de prinses van hun eerste kind, dochter Emma.

 32. hoi

  deze kwam ik ook tegen
  Michiel Veenstra en zijn vriendin Jessica verwachten in november hun eerste kindje.

 33. Prinses Anita, de vrouw van prins Pieter-Christiaan, is in verwachting. In oktober verwacht ze haar tweede kind, br/z van Emma, geboren in november 2006.

 34. De vriendin van Koert-Jan heet Charlotte en niet Floor.

 35. Marit van Bohemen is trouwens ook zwanger. Van haar vriend Steven Janson. Ze kennen elkaar 7 maanden en het kindje was niet gepland, maar wel welkom.

 36. Ook Caro Lenssen is zwanger:

  AMSTERDAM – Actrice Caro Lenssen (Cloaca, 06/05) is zwanger. De dochter van actrice Renée Soutendijk verwacht haar eerste kind in september, aldus haar management donderdag. De vader van het kind is Lenssens vriend, met wie ze al jaren samen is.
  De 24-jarige actrice trad in 1996 in de voetsporen van haar moeder toen ze debuteerde in Eine Kleine Nachtmerrie, waarin ze samen met Soutendijk te zien was. Het tweetal speelde ook samen in de tv-serie Meiden van De Wit. Lenssen heeft verder de series Medea, Kicken en Vuurzee en de films Stille Nacht, Johan en Eilandgasten op haar CV staan.
  (ANP)

  Via ad.nl

 37. En ook Ashlee Simpson is zwanger:

  Ashlee Simpson is zwanger van haar verloofde Pete Wentz. Dat zei een bron vandaag tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Vorige week maakten Ashlee en Pete hun verloving al bekend. De 23-jarige Simpson en haar vijf jaar oudere vriend, die bassist is van de rockband Fall Out Boy, zijn sinds de herfst van 2006 een koppel.

  Ashlee, het jongere en wildere zusje van zangeres Jessica Simpson, werd bekend door haar realityshow The Ashlee Simpson Show op MTV. Ze scoorde hits met de nummers ‘Pieces of me’ en ‘La La’. Ook is ze bekend om haar zeer geslaagde neuscorrectie, haar eetstoornis en een playback-blooper in Saturday Night Live. (novum/adv)

  Via http://www.demorgen.be/dm/nl/1008/Showbizz/article/detail/242654/2008/04/14/Ashlee-Simpson-is-zwanger.dhtml

 38. is marit van bohemen niet zwanger van steven pingel of zoiets??
  Janson is denk ik sander janson, haar ex.

 39. Froukje de Both is zwanger van vriendlief Jeroen Te Rehorst.

  Ze is nu precies 3 maanden zwanger, dus als ik het goed heb wordt het kindje in November 2008 verwacht.

 40. Froukje de Both en haar vriend Jeroen te Rehorst verwachten hun eerste kindje. De presentatrice is drie maanden zwanger.

 41. Froukje de Both is zwanger;
  Froukje de Both is in verwachting van haar eerste kindje.

  “Froukje is supergelukkig met het nieuws”, zegt haar manager Mike Eland. “Het kindje is meer dan welkom.” De 36-jarige presentatrice is woensdag precies drie maanden zwanger.

  Vader van de spruit is de negen jaar jongere Jeroen te Rehorst, die beter bekend is als dj Dekky. Van zwangerschapskwaaltjes heeft de blondine nog geen last. “Ze zit goed in haar vel”, vertelt haar manager. “Ze gaat ook gewoon door met haar werk bij RTL en bij Radio 538.”

  Froukje en Jeroen zijn sinds vorig jaar een stel. In januari vertelde de presentatrice al in een interview dat haar biologische klok hard aan het tikken was. “Ik weet dat het snel is, maar we willen het allebei gewoon heel graag.”

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlboulevard/nieuws/)/components/actueel/rtlboulevard/nieuwsfeed/2008/week21/novum_05_21_2008_0826.xml

 42. Hoi Danni,

  U heeft gelijk; ik was in de war met haar ex.

  Groetjes Romy

 43. @romy,
  ik moest het ook nazoeken hoor, ik was ook even in de war.
  groetjes!

 44. Ik las op de hyves-site van Nynke faber dat ze is bevallen van een zoontje, Tigo

 45. Op de site van het laatste nieuws staat dat francesco planckaert en magali een dochter hebben gekregen, genaamd Noa

 46. hoi

  Ik hoorde net op rtl boulevard dat styliste danie bles zwanger is. ze is 11 weken zwanger

 47. Ik hoorde bij jeroen van Inkel van daag dat Hannelore Zwitserlood zwanger is

 48. Tooske en Bastiaan Ragas hebben gister een dochter gekregen; Feline Hanneke Grietje. Ze noemen haar Fiene!

 49. Ook Kim-Lian van der Meij heeft een dochter gekregen. Haar naam is Ronja Emma!

 50. Tooske en Bastiaan Ragas hebben woensdag middag 28 mei een dochter gekregen ze heeft feline Hanneke Grietje Ragas

 51. hoi

  Goedele Wachters is zwanger

  Het nieuwsanker van de VRT verwacht eerste kindje.

  Opnieuw een baby op de komst bij de VRT nieuwsdienst. Enkele maanden geleden beviel nog Annelies Van Herck van haar eerste kind.

  Zij werd toen vervangen door Goedele Wachters en Freek Braeckman.

  Ook Goedele is nu op haar beurt zwanger en zou ergens in november moeten bevallen.

 52. Op de Telegraaf-site zag ik dat Gouden Kooi-bewoonster Nadia zwanger is:

  Eerste Gouden Kooi-baby een feit!
  door onze redactie
  AMSTERDAM – Ex-Gouden Kooi bewoners Nadia (22) en Dennis (24) verwachten over zes maanden hun eerste kindje. De baby is verwekt in de Gouden Kooi-villa in Eemnes.

  Nadia en Dennis verlieten in november de miljonairsvilla en nu weten we eindelijk de reden van hun vertrek: Het stel wist al dat er een baby op komst was. Ze willen dat het kindje zonder camera’s kan opgroeien.

  Het nieuws had eigenlijk tot maandag geheim moeten blijven.

  Nadia zal haar werk als personal shopper vanwege de komende baby moeten staken… Dennis, die verklaarde seksverslaafd te zijn, zal zich dus koest moeten houden! Hij hoopt na zijn avontuur in de Gouden Kooi, als zanger door te breken.

 53. Lange Frans en Danielle krijgen hun kindje in begin september en niet in augustus !!! een zoontje !!!!!!!!!!….

 54. Eddy Zoëy wordt weer vader.
  Zoëy en zijn vrouw Marieke kregen anderhalf jaar geleden al een zoontje: Fender. De nieuwe baby wordt begin volgend jaar verwacht.

 55. AMSTERDAM – Eddy Zoëy wordt weer vader. Dat vertelde de BNN-presentator maandagochtend in het radioprogramma van Ruud De Wild op Q Music. Zoëy en zijn vrouw Marieke kregen anderhalf jaar geleden al een zoontje: Fender. De nieuwe baby wordt begin volgend jaar verwacht.

  De 40-jarige Zoëy, die volledig verrast leek te zijn door de vraag van De Wild over de zwangerschap van zijn vrouw, zei dat de zwangerschap van Marieke heel anders verloopt dan de eerste keer. “Ze is een stuk chagrijniger.”

  Vooral het feit dat de presentator zoveel van huis is voor zijn programma ‘Nu we er toch zijn’, waarbij hij onverwacht bij mensen thuis blijft slapen, kan op dit moment niet op veel enthousiasme van zijn vriendin rekenen.

 56. Eddy Zoey en zijn vriendin krijgen begin 2009 een 2e kindje: br/zs van Fender.

 57. las net op de telegraaf dat eddy zoey en vriendin een tweede kindje krijgen. ze hebben al een zoon fender. Het kindje word verwacht in januari

 58. weet iemand of marilou le grand of amanda krabbe bevallen is?
  groetjes

 59. AMSTERDAM – Dubbel feest voor Dirk Kuyt: Oranje staat in de kwartfinale van het EK voetbal zaterdag, en hij wordt voor de derde keer vader.
  Dirks vrouw Gertrude is inmiddels zestien weken in blijde verwachting, meldt weekblad Privé. Het stel heeft al een dochter: Noëlle (3) en een zoontje van 1: Roan.

 60. Voetballer Dirk Kuijt en vriendin Gertrude verwachten hun derde kindje, Getrude is nu 16 weken zwanger dus het kindje zal ergens in december komen. Het stel heeft al een dochter van 3 jaar, Noëlle, en een zoon van 1 jaar, Roan.

 61. Voetballer DIRK KUYT en zijn vrouw GERTRUDE krijgen er een 3de kindje bij dat melde roddelblad PRIVÉ vandaag GERTRUDE is inmiddels 16 weken zwanger !

  Zij hebben al 2 kindjes Dochter NOËLLE (3) en Zoontje ROAN (1).

 62. Claudia de breij en vriendin zijn ouders geworden van een zoon: Bing Cornelis Bram de Breij geboren op 17 juni om 16.40 te Utrecht…

 63. Ilie,

  Volgens De Telegraaf is Gertrude inmiddels al 19 weken in verwachting.

 64. Claudia de Breij is bevallen van een zoontje Bing.
  Voetballer Boulahrouz is helaas zijn pasgeboren dochter Anissa verloren. Zij werd woensdag te vroeg geboren in Lausanne.

 65. Hierbij het volledige bericht:

  Na een voorspoedige bevalling is op 17 juni om 16.40 uur in Utrecht de zoon van Claudia en Conny geboren. Hij kwam welliswaar een maand te vroeg, maar gezond en klaar voor een carriere. De zoon heet Bing Cornelis Bram de Breij. Het geluk van de ouders grenst aan hondsdolheid.

 66. En hier het andere berichtje. Vreselijk natuurlijk voor de ouders.

  Novum) – Het woensdagavond te vroeg geboren dochtertje van Khalid Boulahrouz is overleden. De KNVB meldt dat de spelers en staf aangeslagen zijn door het overlijden van Anissa. De verdediger van het Nederlands elftal verliet woensdag voortijdig de training nadat zijn vrouw met zwangerschapscomplicaties in het ziekenhuis was opgenomen.Boulahrouz maakte eerder op donderdag geen deel uit van de selectie die zich bij het stadion van Lausanne meldde bij het stadion. Of Boulahrouz bij de selectie blijft, is nog niet duidelijk

 67. Ja, lees ook net het berichtje van het dochtertje van Boulahrouz op AD.nl.. brrr… als ouderzijnde zo’n beetje je ergste nachtmerrie.

 68. AMSTERDAM – Manuel Venderbos wordt voor de eerste keer vader. De vrouw van de EO-presentator is in verwachting.

  Dat meldt RTL Boulevard vrijdagavond. Manuel (31) trouwde in 2003 met zangeres Suzanne van der Velde. Hij presenteert voor de Evangelische Omroep o.a. Afslag UMC en Fataal.

 69. Bron : Shownieuws

  Martijn Krabbe & Amanda Krabbe-Beekman.

  Amanda Krabbe is zondag middag bevallen van een jongetje Het jongetje heet Achilles

 70. amanda krabbe is om 14.45 uur bevallen ter info nog ….

 71. Martijn en Amanda Krabbé hebben een vierde kindje: een zoon!
  Ze is zondagmiddag bevallen van Achilles Jeroen Jakob Krabbé.

 72. marilou le grand is bevallen van een meisje ze heet liv ! ze weegt 3,3 gram

 73. hoi

  Deze kwam ik tegen op showbizzsite.be.

  Radio 2-presentatrice Anja Daems is zwanger. De bevalling is uitgerekend voor begin januari.

  ‘De gedachte dat er zo’n klein wonder in mijn buik groeit was in het begin een beetje onwezenlijk. Maar bij de eerste echo was het duidelijk: het is nu al de mooiste baby van de wereld’, lacht een overgelukkige Anja.

  ‘De madammen’, het programma dat Anja Daems elke weekdag presenteert met Cathérine Vandoorne en Ilse Van Hoecke, neemt een zomerpauze. Anja blijft wel op post en presenteert op zaterdag 9 augustus samen met Herbert Verhaeghe Radio 2 Zomerhit 2008 in Westende.

  http://www.showbizzsite.be/nieuws/detail.asp?iImsNid=69380

 74. martijn krabbe heeft een zoon gekregen genaamd: Achilles

  marilou le grand heeft een dochter gekregen: Liv.

  mega mindy heeft 30 mei een zoon gekregen met de naam Wolf.

Reacties zijn gesloten.